Swim to Fight Cancer Eindhoven

Hét recreatief buitenzwemevenement op 15 september in het kanaal van Eindhoven! Deelnemers en teams halen zoveel mogelijk donaties op voor Fight cancer, een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding. Doe mee en help er voor te zorgen dat kanker in de toekomst geen dodelijke ziekte meer is.

Informatie

Datum
Tijd
van 13:00 tot 17:00
  • Locatie
    ERV Beatrix (Eindhovense Roeivereniging Beatrix), Kanaaldijk-Noord 61

Inschrijven

Swim to Fight Cancer Eindhoven wil graag dat zoveel mogelijk typen deelnemers het Eindhovens Kanaal induiken op zondag 15 september 2019. Je kunt deelnemen als business team, vriendenteam, individuele deelnemer 16+, deelnemer 10 - 15 jaar en buddy team. Ga naar de website voor een overzicht van de kosten en deelnamepakketten.

Startpunt race in het kanaal

Trainingen

Om goed voorbereid het Eindhovens kanaal in te gaan op 15 september, bieden ze ook dit jaar voor deelnemers de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van verschillende trainingen in buitenwater. Tijdens de training zullen er trainers aanwezig zijn om tips en aanwijzingen te geven. De trainingen worden gegeven tussen 9:00 en 10:00 uur op de volgende data: 

  • Zaterdag 17 augustus 2019
  • Zaterdag 24 augustus 2019
  • Zaterdag 31 augustus 2019
  • Zaterdag 7 september 2019

De locatie is bij de IJzeren Man aan de Javalaan 149 in Eindhoven. De ingang is naast het paviljoen. Het is niet nodig om je vooraf in te schrijven, maar je moet wel een deelnemer van Swim to Fight Cancer Eindhoven zijn.