Tips voor sport en bewegen

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus zitten we veel thuis. Eindhoven Sport verzamelt via Facebook, Instagram en deze pagina sport- en beweegtips om de tijd door te komen! Heb jij ook een leuke tip? Laat het ons weten via de reactieknop onderaan deze pagina.

Sportaanbod in Eindhoven

Verschillende sportaanbieders bieden deze zomer de mogelijkheid om vrijblijvend mee te sporten. Kijk voor al het aanbod op Sportaanbod tijdens coronamaatregelen.

Spellenmap, beweegschema en dobbelspel

Onze vakleerkrachten die normaal de gymlessen en de naschoolse activiteiten geven op de basisscholen hebben een aantal documenten met spellen en beweegschema's samengesteld voor kinderen! Wil je met meer handvatten aan de slag met je kind(eren)? Bekijk de onderstaande documenten!

Social Media

Sporten in de openbare ruimte

Het is mooi weer waardoor veel mensen eropuit gaan. Natuurlijk is het belangrijk om in beweging te blijven en je immuunsysteem te versterken, maar zorg ervoor dat je voldoende afstand van elkaar houdt. Ga je samen sporten? Kies dan voor wandelen, hardlopen of fietsen in kleine aantallen.

Is het druk in het park of het bos? Ga opzoek naar een rustige plek of ga op ontdekking in je eigen stad! De sportparken in Eindhoven zijn gesloten om te voorkomen dat teveel mensen bij elkaar komen.

Volg Eindhoven Sport op Facebook of Instagram voor tips! Natuurlijk plaatsen we daar ook updates met betrekking tot de gemeentelijke sportaccommodaties.