Tips voor sport en bewegen

In ieder geval tot en met dinsdag 19 mei zitten we veel thuis in verband met de maatregelen rondom het coronavirus. Eindhoven Sport verzamelt via Facebook, Instagram en deze pagina sport- en beweegtips om de tijd door te komen! Heb jij ook een leuke tip? Laat het ons weten via de reactieknop onderaan deze pagina.

Koningsspelen 2020

Op vrijdag 17 april zouden de Koningsspelen plaatsvinden voor het basisonderwijs. Helaas gaan de spelen niet door, maar de organisatie heeft wel een aantal andere leuke opties voor je verzameld! Bekijk onze Koningsspelen 2020 pagina

Spellenmap, beweegschema en dobbelspel

Onze vakleerkrachten die normaal de gymlessen en de naschoolse activiteiten geven op de basisscholen hebben een aantal documenten met spellen en beweegschema's samengesteld voor kinderen! Wil je met meer handvatten aan de slag met je kind(eren)? Bekijk de onderstaande documenten!

Social Media

Sporten in de openbare ruimte

Het is mooi weer waardoor veel mensen eropuit gaan. Natuurlijk is het belangrijk om in beweging te blijven en je immuunsysteem te versterken, maar zorg ervoor dat je voldoende afstand van elkaar houdt. Ga je samen sporten? Kies dan voor wandelen, hardlopen of fietsen in kleine aantallen.

Is het druk in het park of het bos? Ga opzoek naar een rustige plek of ga op ontdekking in je eigen stad! De sportparken in Eindhoven zijn gesloten om te voorkomen dat teveel mensen bij elkaar komen.

Afstand houden advies RIVM

Volg Eindhoven Sport op Facebook of Instagram voor tips! Natuurlijk plaatsen we daar ook updates met betrekking tot de gemeentelijke sportaccommodaties.