Uniek Sporten Familiedag

De Uniek Sporten Familiedag vindt plaats op 25 september 2021 op het terrein van de Internationale School Eindhoven. De Uniek Sporten Familiedag is een dag voor iedereen die een beperking ervaart en op zoek is naar een passende sport. Deze dag is in de Nationale Sportweek waar Eindhoven Host City van is. Uiteraard houden we tijdens de Uniek Sporten Familiedag rekening met de (op dat moment) geldende coronamaatregelen.

We zijn nog bezig met het verzamelen van informatie rondom het programma. Maar weet je zeker dat je er dit jaar bij wilt zijn? Dan kun je jezelf al aanmelden via het onderstaande formulier! Je ontvangt later van ons nog aanvullende informatie per e-mail. Ook gaan we natuurlijk de informatie op onze website uitbreiden.

Aanmeldformulier

Vragen met een sterretje moet je beantwoorden. Zonder deze informatie kunnen wij het formulier niet verwerken.
We hebben je e-mailadres nodig zodat we je voor het evenement informatie kunnen sturen over de dag zelf (locatie, parkeren, coronamaatregelen etc.). Ook zijn wij verplicht vanuit het coronabeleid van de overheid om alle bezoekers te registreren.
Deze informatie gebruiken we alleen zodat we weten hoeveel mensen van de doelgroep (Uniek Sporten) we bereiken met dit evenement.
Deze informatie gebruiken we alleen zodat we per gemeente weten hoeveel mensen van de doelgroep (Uniek Sporten) we bereiken met dit evenement.
Bovenstaande gegevens verwerken wij met jouw toestemming en gebruiken we enkel voor het evenement Uniek Sporten Familiedag. Lees ook onze privacyverklaring.

Vragen?

Heb je als bezoeker van het evenement een vraag of wil je als sportaanbieder meer informatie ontvangen? Stuur dan een e-mail naar uniekesportvraag@eindhoven.nl.