Vacature (bijbaan) eventmedewerker sport

Lijkt het je leuk om op oproepbasis aan de slag te gaan bij onze binnensport-accommodaties en te helpen bij de grootste indoor-sportevenementen van de stad? Wij hebben vacatures op oproepbasis. Ideaal als bijbaan voor studenten!

Eventmedewerker sport 

0 - 36 uur per week op oproepbasis

Sport bij gemeente Eindhoven

Je werkt bij de verschillende sportlocaties in Eindhoven. Met name bij Indoor-Sportcentrum Eindhoven, de grootste binnensport/evenementenlocatie van Eindhoven, zoeken we versterking. Tijdens het hoogseizoen binnensport van september tot ongeveer maart is het druk in de weekenden, avonden en tijdens evenementen. We kunnen dan jouw hulp goed gebruiken. Bij evenementen kun je denken aan het Kickbox-gala, Taekwondo, WK hiphop, kwalificatiewedstrijden Handbal, maar ook het Stripspektakel.

Wat maak jij als eventmedewerker voor Eindhoven Sport? 

Als eventmedewerker sport heb je een dynamische bijbaan. Je bent allround inzetbaar en gaat aan de slag met:

 • Toezicht houden en beheerderstaken bij Indoor-Sportcentrum Eindhoven. Je helpt klanten bij alle voorkomende vragen, van klachten tot rondleiding, van kleine technische storingen tot schadeafhandeling, je bent gebouwbeheerder;
 • Op/afbouw en facilitaire ondersteuning bij sportevenementen. Je richt de zalen in zoals afgesproken met de klant. Je spreekt klanten en bezoekers aan waar nodig en zorgt dat de organisatie zich aan de regels houdt, met name op het gebied van veiligheid en hygiëne;
 • Klusjes door de stad in de sporthallen en gymzalen. Je maakt schoon, verzorgt de sportinrichting, bent de ogen en oren in de stad en zorgt voor gastvrijheid.

Met wie maak jij dit tot een succes?

Je werkt samen met het team coördinatoren, planners, bouwtechniek medewerkers en alle collega sporthalbeheerders van Eindhoven Sport.

Hoe maak jij het waar als eventmedewerker sport?

 • Je bent flexibele inzetbaar;
 • Je bent klantgericht. Je betrekt de klant bij wat je doet (of niet doet);
 • Je bent in staat om fysiek werk te doen en vindt dit leuk;
 • Je kunt in teamverband én zelfsturend werken. Tijdens evenementen gebeuren altijd onverwachte situaties. Je denkt  in oplossingen en pakt problemen effectief aan;
 • Je hebt affiniteit met sport.

Wat krijg je terug voor jouw waardevolle bijdrage?

Werk is op basis van oproep / beschikbaarheid, we kunnen geen uren garanderen. Je wordt onderdeel van onze flexpool.

 • Een passend salaris van 12,03 euro per uur en onregelmatigheidstoeslag in avonden en weekend;
 • Een sportieve werkomgeving;
 • Interne trainingen; denk aan EHBO/BHV/AED-bijscholing, heftruck rijbewijs, BMI en mogelijk bijscholingen schoonmaak, allen afhankelijk van je inzetbaarheid;
 • Flexibele werktijden.

Kom jij het maken voor Eindhoven sport?

Wij maken samen Eindhoven. Een wereldspeler die barst van de kennis, creativiteit en kunde. En van de energie. Met diezelfde energie werken wij aan de stad van vandaag én de toekomst. Werken voor Eindhoven Sport (onderdeel van de gemeente Eindhoven) is veelzijdig, concreet en heeft betekenis.

Interesse?

Schrijf je dan nu in voor onze speeddate-avond. Deze vindt plaats op donderdag 5 september tussen 19.00 en 21.00 uur bij Indoor-Sportcentrum Eindhoven aan de Theo Koomenlaan 1, Eindhoven. Iedereen is welkom (mits je bent aangemeld) en er is vooraf geen selectie op basis van CV.

Heb je nog vragen?

Els Daniëls, unitleider sportzalen, staat je graag te woord via 06 51 41 85 81 tot 20 augustus. Daarna kun je Imke van Vroenhoven, coördinator sportzalen bellen via 06 28 75 94 11.