Clinics aanbieden in het onderwijs

Wil jouw club meer jonge leden werven en bijdragen aan het beweegaanbod voor kinderen? Laat Eindhoven Sport weten dat je geïnteresseerd bent in het aanbieden van clinics voor basisscholen, middelbaar onderwijs en/of kinderopvangorganisaties. 

Eindhovense scholen, maar ook kinderopvangorganisaties zijn opzoek naar kwalitatief goede kennismakingsclinics. Aan het begin van het schooljaar plannen deze instanties het hele schooljaar vooruit met activiteiten. Het is daarom belangrijk om al vroeg in het schooljaar te laten weten dat je als sportaanbieder wilt bijdragen aan kennismaken met sporten. Deze instanties willen graag weten welke kosten verbonden zijn aan een clinic. Onze ervaring is dat een bedrag van ongeveer € 10,- per clinic haalbaar is voor de betreffende instanties.

Eindhoven Sport wilt vraag en aanbod bij elkaar brengen. Wil jouw club een clinic geven in het kalenderjaar 2020? Vul dan het formulier 'Clinics kalenderjaar 2020' in. Wij zorgen dat het totale aanbod naar de scholen gestuurd worden. De scholen kunnen vervolgens contact opnemen met sportaanbieders om clinics te plannen.

Vragen?

Heb je een vraag over clinics voor scholen? Neem dan contact op met Ben Wiermans per mail via b.wiermans@eindhoven.nl

Koningsspelen

Tijdens de aankomende Koningsspelen op 17 april 2020 zijn ruim 2300 kinderen aan het sporten op drie grote sportparken in Eindhoven. Daarnaast is er bij bijna alle basisscholen een sportdag. Een uitgelezen kans om jouw sport(club) onder de aandacht te brengen bij de basisscholen. Meer weten over Koningsspelen? Vul het onderstaande formulier zodat Sportregisseur Marly Litjens contact met je kan opnemen.