Meedoen Nationale Sportweek 2021

Ook in 2021 is Eindhoven een van de host city’s van de Nationale Sportweek (NSW). Deze week, van 17 t/m 26 september, staat in het teken van zo veel mogelijk mensen inspireren om te gaan en blijven sporten en bewegen. Op deze pagina plaatsen we alle informatie voor sport- en beweegaanbieders die samen met Eindhoven Sport de Nationale Sportweek tot een succes maken voor onze inwoners. Deze informatie wordt regelmatig bijgewerkt.

Subsidieregeling

Dit jaar is er een subsidieregeling voor sportverenigingen waarvoor ze in aanmerking komen als ze een activiteit organiseren voor nieuwe leden/doelgroepen. De subsidie bedraagt maximaal € 500 per sportvereniging voor de organisatie van een activiteit in de NSW. Neem contact op met jouw sportregisseur voor tips en aanbevelingen voor jouw activiteit tijdens de Nationale Sportweek 2021. We kunnen je ook helpen met vragen over de subsidie!

Sportaanbod tijdens NSW

Net als voorgaande jaren gaan we het sport- en beweegaanbod in de stad ophalen en delen met onze inwoners. Wij zorgen ervoor dat die informatie verspreid gaat worden. Je kan jouw aanbod nu al delen met ons via een formulier. Enkele weken voordat de Nationale Sportweek plaatsvindt, gaan we het sportaanbod online plaatsen en delen.

Samenwerken tijdens de Nationale Sportweek

Naast het openstellen van sport- en beweegaanbod op de club tijdens de Sportweek, kun je ook meedoen aan andere projecten die door NOC*NSF en Eindhoven Sport worden georganiseerd. In de Beweeggids55+ verzamelen we al het beweegaanbod voor mensen vanaf 55 jaar, op de Eindhovense basis- en middelbare scholen krijgen leerlingen les van sportaanbieders en vanuit Uniek Sporten komt er weer een UniekSporten Familiedag waar we graag samenwerken met verenigingen en partners. Of heb je misschien een tof plan voor de kick-off van de Nationale Sportweek? Neem contact op met sportregisseur Peter Engels of een sportregisseur uit jouw stadsdeel.