Meedoen Nationale Sportweek 2021

Ook in 2021 is Eindhoven een van de host city’s van de Nationale Sportweek (NSW). Deze week, van 17 t/m 26 september, staat in het teken van zo veel mogelijk mensen inspireren om te gaan en blijven sporten en bewegen. Op deze pagina plaatsen we alle informatie voor sport- en beweegaanbieders die samen met Eindhoven Sport de Nationale Sportweek tot een succes maken voor onze inwoners. Deze informatie wordt regelmatig bijgewerkt.

Sportaanbod tijdens NSW

Net als voorgaande jaren gaan we het sport- en beweegaanbod in de stad ophalen en delen met onze inwoners. Wij zorgen ervoor dat die informatie verspreid gaat worden. Je kan jouw aanbod nu al delen met ons via een formulier. Enkele weken voordat de Nationale Sportweek plaatsvindt, gaan we het sportaanbod online plaatsen en delen.

Subsidieregeling NSW

Tip: wil je als verenging iets groters maken jullie activiteit(en) tijdens de Sportweek, dan kun je gebruikmaken van de subsidieregeling NSW. Deze regeling is tijdens de hele Nationale Sportweek van toepassing. Lees de voorwaarden en klik daarna op de onderstaande knop om de regeling aan te vragen. Je kunt jouw aanvraag indienen tot en met 27 augustus 2021. 

Inspiratie, ideeën en voorbeelden

Ben je op zoek naar wat jouw club kan doen tijdens de Nationale Sportweek, behalve het opstellen van sportaanbod? Bekijk dan hieronder per thema onze tips. Doe ideeën op en laat je inspireren! Onze sportregisseur Jasper van Hoof staat voor je klaar om mee te denken en geeft tips hoe jullie een activiteit kunnen uitwerken. Samen brengen we Eindhoven tijdens de Nationale Sportweek in beweging! 

Welkom bij de Club

De Nationale Sportweek valt samen met de opening van het nieuwe sportseizoen in september. Tijd voor nieuwe kansen én nieuwe leden! Daarom organiseren wij tijdens de Nationale Sportweek op 18 en 19 september de eerste editie van ‘Welkom bij de Club!’. Een evenement voor alle sportaanbieders die hun deuren open willen zetten om Eindhovenaren kennis te laten maken met hun aanbod. 

De inschrijving is gesloten. De aangemelde sportaanbieders ontvangen een e-mail met meer informatie. 

Vragen over de Nationale Sportweek?

De Nationale Sportweek is een initiatief van de NOC*NSF en wordt al 17 jaar georganiseerd in Nederland. Tijdens deze week werken sportbonden, clubs, scholen, sportfederaties en gemeenten samen om mensen te activeren om te sporten en bewegen. Want sport bepaalt mede wie we zijn, wat we doen, waar en wanneer. En vooral ook, met wie we dat doen. Deelnemen aan sport betekent vaak deelnemen aan de maatschappij. 

Meer informatie over de Nationale Sportweek vind je op nationalesportweek.nl of stel je vraag aan projectleider NSW sportregisseur Peter Engels van Eindhoven Sport via p.engels@eindhoven.nl of 06 18 34 54 17.