Nationale Sportweek: geef je club een boost

De coronacrisis levert voor iedereen, maar zeker ook voor sportaanbieders, veel vragen en zorgen op. Toch kijken we samen graag vooruit, naar het moment dat de coronamaatregelen hopelijk weer achter de rug zijn. Van 18 t/m 27 september vindt dit jaar de Nationale Sportweek plaats. We willen dan Eindhoven graag samen met alle sportaanbieders in beweging brengen. Niet online maar op de sportvelden, in de zalen en de openbare ruimte. Met z’n allen.

Geef je club een boost

De Nationale Sportweek is een mooie kans om je sportclub na deze stille periode een positieve boost te geven. Het is een mooi moment voor een feestelijke opening van het seizoen voor leden, om vrijwilligers in het zonnetje te zetten of nieuwe leden aan te trekken. Na de geslaagde editie van 2019 willen we, in dit bijzondere jaar, nog beter laten zien wat een mooi sport- en beweegaanbod Eindhoven heeft. We hopen daarom op veel deelnemers. Nu veel trainers en vrijwilligers hun normale taken niet kunnen vervullen, willen zij zich misschien op een andere manier inzetten voor de club.

Doe je mee?

Wil je samen met ons de Nationale Sportweek tot een succes maken? Dit kan op vele verschillende manieren! Onze sportregisseur vertelt je hier binnenkort meer over en ondersteunt je natuurlijk ook. Laat het ons alvast weten als je interesse hebt!

Vul het onderstaande formulier in: