Beweeggids voor vrouwen

Eindhoven Sport wil graag alle Eindhovenaren in beweging krijgen en houden. Vrouwen zijn hierbij een belangrijke doelgroep.

De helft van onze samenleving bestaat uit vrouwen. Omdat we ook steeds meer leven in een samenleving met verschillende culturen, normen en waarde hebben we gemerkt dat er ook een heel aantal vrouwen zijn die graag alleen met vrouwen willen sporten. Omdat er nergens een overzicht was met specifiek vrouwenaanbod, en het daardoor lastig is om specifiek aanbod te vinden, willen we het beweegaanbod in de wijk gaan bundelen in een beweeggids. In deze gids kunnen aanbieders van vrouwensport hun aanbod onder de aandacht brengen. Wij hopen dat mensen op deze manier geschikte sporten en beweegactiviteiten beter weten te vinden.

Voorwaarden

  • De activiteiten die je aanmeldt, zijn geschikt voor vrouwen.
  • De activiteit vindt plaats in Eindhoven
  • Je biedt minstens één gratis proefles aan. Dit vinden wij belangrijk omdat we zo de drempel om de vereniging binnen te stappen zo laag mogelijk maken.
  • Je helpt bij de evaluatie van de gids. Het plaatsen van jouw beweegaanbod in de gids is kosteloos. Het enige dat wij van je vragen, is om bij te houden of de gids voor nieuwe deelnemers heeft gezorgd. Wij vragen je om de aantallen bij te houden vanaf het moment dat de gids uitkomt. Je wordt hierover later nog geïnformeerd.

Vragen?

Heb je een vraag over dit project? Neem dan contact op met Saskia Reuhman van Eindhoven Sport.