Clinics aanbieden in het onderwijs 2020-2021

Wil jouw club meer jonge leden werven en bijdragen aan het beweegaanbod voor kinderen? Laat Eindhoven Sport weten dat je geïnteresseerd bent in het aanbieden van clinics voor basisscholen, middelbaar onderwijs en/of kinderopvangorganisaties.

Eindhovense scholen, maar ook kinderopvangorganisaties zijn opzoek naar kwalitatief goede kennismakingsclinics. Aan het begin van het schooljaar plannen deze instanties het hele schooljaar vooruit met activiteiten. Het is daarom belangrijk om al vroeg in het schooljaar te laten weten dat je als sportaanbieder wilt bijdragen aan kennismaken met sporten. Eindhoven Sport wilt vraag en aanbod bij elkaar brengen. Wil jouw club een clinic geven in het kalenderjaar 2020-2021? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij zorgen dat het totale aanbod naar de scholen gestuurd worden. De scholen kunnen vervolgens contact opnemen met sportaanbieders om clinics te plannen.

Vragen?

Heb je een vraag over clinics voor scholen? Of ben je wel geïnteresseerd, maar weet je (nog) niet exact wat het aanbod gaat worden. Neem dan contact op met Jasper van Hoof via jasper.van.hoof@eindhoven.nl.

Vul het formulier in:

Vragen met een sterretje moet je beantwoorden. Zonder deze informatie kunnen wij het formulier niet verwerken.
Contactgegevens

Clinic informatie

Wij zijn geïnteresseerd in het geven van clinics op scholen of bij opvangorganisaties in deze stadsdelen:

Minimale eisen

Geef een omschrijving van de minimale eisen waar de beschikbare ruimte aan moet voldoen bij een clinic op locatie van de school of de KDV/BSO:

Materialen

Geef indien van toepassing een beschrijving van de materialen waarvoor de school of KDV/BSO moet zorgen:

Maand, dag en tijdstip

Lessen op scholen zijn vaak 50 minuten. Houd daar rekening mee.

Trainers

Wordt de training gegeven door een gediplomeerde trainer?

Voorbereiding

Hoe lang van te voren dient een school of KDV/BSO organisatie bij interesse contact met je op te nemen?

Vergoeding clinic

Voor middelbare scholen adviseren we € 50,- voor minimaal 20 leerlingen. Voor basisscholen adviseren we € 10,- voor minimaal 20 leerlingen. Voor de KDV/BSO adviseren we ook € 10,- voor minimaal 20 leerlingen. Natuurlijk is het bedrag ook in overleg met de school mogelijk.
 
Niet van toepassing bij gemeentelijke (sport)accommodaties. Daarvan loopt de verhuur rechtstreeks met Eindhoven Sport.

Bovenstaande gegevens verwerken wij met jouw toestemming en enkel voor clinics kalenderjaar 2020-2021. Lees ook onze privacyverklaring. Als je het formulier indient dan ga je ermee akkoord dat we de contactgegevens delen met de onderwijsinstellingen in Eindhoven.