Clinics aanbieden in het onderwijs 2020-2021

Let op

Dit formulier is tijdelijk gesloten omdat het schooljaar al begonnen is. Heb je vraag hierover? Neem contact op met Vincent van den Groendendaal via v.vd.groenendaal@eindhoven.nl.

Wil jouw club meer jonge leden werven en bijdragen aan het beweegaanbod voor kinderen? Laat Eindhoven Sport weten dat je geïnteresseerd bent in het aanbieden van clinics voor basisscholen, middelbaar onderwijs en/of kinderopvangorganisaties.

Eindhovense scholen, maar ook kinderopvangorganisaties zijn opzoek naar kwalitatief goede kennismakingsclinics. Aan het begin van het schooljaar plannen deze instanties het hele schooljaar vooruit met activiteiten. Het is daarom belangrijk om al vroeg in het schooljaar te laten weten dat je als sportaanbieder wilt bijdragen aan kennismaken met sporten. Eindhoven Sport wilt vraag en aanbod bij elkaar brengen. Wil jouw club een clinic geven in het kalenderjaar 2021 - 2022? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij zorgen dat het totale aanbod naar de scholen gestuurd worden. De scholen kunnen vervolgens contact opnemen met sportaanbieders om clinics te plannen.

Vragen?

Heb je een vraag over clinics voor scholen? Of ben je wel geïnteresseerd, maar weet je (nog) niet exact wat het aanbod gaat worden. Neem dan contact op met Vincent van den Groenendaal via v.vd.groenendaal@eindhoven.nl.

Vul het formulier in: