Meedoen Nationale Sportweek 2021

Ook in 2021 is Eindhoven een van de host city’s van de Nationale Sportweek (NSW). Deze week, van 17 t/m 26 september, staat in het teken van zo veel mogelijk mensen inspireren om te gaan en blijven sporten en bewegen. Op deze pagina plaatsen we alle informatie voor sport- en beweegaanbieders die samen met Eindhoven Sport de Nationale Sportweek tot een succes maken voor onze inwoners. Deze informatie wordt regelmatig bijgewerkt.

Interactieve webinars

NOC*NSF, sportbonden en NL Actief bieden tijdens de NSW een aantal interactieve webinars aan. Deze zijn gratis toegankelijk voor sportclub/organisaties die zich wilen ontwikkelen op het gebied van inclusief sporten en bewegen, positieve sportcultuur en/of verduurzaming.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor meerdere webinars. Het is mogelijk en aanbevolen om met drie personen van één sportclub/vereniging deel te nemen. Op die manier kun je de opgedane kennis binnen de sportclub/vereniging meteen delen en makkelijk samen toepassen. Klik op het webinar van je gewenste datum en schrijf je meteen in!

Datum Webinar 1 Webinar 2
Maandag 20 september 19:30 – 22:00 Duurzame accommodatie 19:30 – 22:00 Kansen voor 50+ Sport
Dinsdag 21 september 19:30 – 20:30 Gezonde sportomgeving 19:30 – 20:30 Clubkadercoach
Woensdag 22 september 19:30 – 21:00 Sociale veiligheid 19:30 – 20:30 Positief Coachen
Donderdag 23 september 19:30 – 21:30 Welkom op de Club 19:30 –22:00 Open en Veilige sport voor iedereen

Sportaanbod tijdens NSW

Het sportaanbod dat je hebt toegevoegd komt vanaf maandag 6 september op onze website te staan.

Inspiratie, ideeën en voorbeelden

Ben je op zoek naar wat jouw club kan doen tijdens de Nationale Sportweek, behalve het opstellen van sportaanbod? Bekijk dan hieronder per thema onze tips. Doe ideeën op en laat je inspireren! Onze sportregisseur Jasper van Hoof staat voor je klaar om mee te denken en geeft tips hoe jullie een activiteit kunnen uitwerken. Samen brengen we Eindhoven tijdens de Nationale Sportweek in beweging! 

Welkom bij de Club

De Nationale Sportweek valt samen met de opening van het nieuwe sportseizoen in september. Tijd voor nieuwe kansen én nieuwe leden! Daarom organiseren wij tijdens de Nationale Sportweek op 18 en 19 september de eerste editie van ‘Welkom bij de Club!’. Een evenement voor alle sportaanbieders die hun deuren open willen zetten om Eindhovenaren kennis te laten maken met hun aanbod. 

De inschrijving is gesloten. De aangemelde sportaanbieders ontvangen een e-mail met meer informatie. 

Vragen over de Nationale Sportweek?

De Nationale Sportweek is een initiatief van de NOC*NSF en wordt al 17 jaar georganiseerd in Nederland. Tijdens deze week werken sportbonden, clubs, scholen, sportfederaties en gemeenten samen om mensen te activeren om te sporten en bewegen. Want sport bepaalt mede wie we zijn, wat we doen, waar en wanneer. En vooral ook, met wie we dat doen. Deelnemen aan sport betekent vaak deelnemen aan de maatschappij. 

Meer informatie over de Nationale Sportweek vind je op nationalesportweek.nl of stel je vraag aan projectleider NSW sportregisseur Peter Engels van Eindhoven Sport via p.engels@eindhoven.nl of 06 18 34 54 17.