Vitaliteitsbouwstenen

Iedere inwoner moet een sport kunnen uitoefenen, die bij hun situatie past. De sportregisseurs van Eindhoven Sport ondersteunen verenigingen op verschillende gebieden: van het werven van leden, tot het verbreden van het sportaanbod. Hierin werken we samen met erkende organisaties; zij zijn dé experts op het snijvlak van sport en verenigingsstructuren. 

Naar aanleiding van het vitaliteitsonderzoek is er een selectie gemaakt van één of meerdere bouwstenen, waarmee je aan de slag kan. Per bouwsteen is er een ondersteuningsaanbod dat Eindhoven Sport of één van onze partners kan verzorgen. De sportbonden bieden zelf ook veel ondersteuningstrajecten aan. 

Een overzicht van alle kennistrajecten, workshops en trainingen vind je op deze pagina. Selecteer de bouwstenen voor meer informatie over het ondersteuningsaanbod. 

Contact

Heb je vragen of wil je gebruik maken van het ondersteuningsaanbod? Neem dan contact op met de sportregisseur die aan jullie verenging is gekoppeld of stuur een mail naar de afdeling verenigingsondersteuning van Eindhoven Sport: verenigingsondersteuning@eindhoven.nl. Wij inventariseren jullie behoeftes en gaan samen op zoek naar een passend ondersteuningsaanbod.