Ondersteuning vanuit GGD en sport- en wijkregisseurs

Als sportaanbieder, zie je er straks op toe dat er niet wordt gerookt op de sportaccommodatie. Verenigingen die extra begeleiding wensen, kunnen deelnemen aan digitale informatiebijeenkomsten in juni. Ook worden er fysieke trainingen georganiseerd in september: ‘Hoe spreek je een roker aan?’. Bekijk het ondersteuningsaanbod en meld je aan.

Workshop ‘Hoe spreek je een roker aan?’

Rookvrije sportaccommodaties creëren we samen. We hebben straks allemaal een rol in het rookvrij maken en houden van de accommodaties. Maar hoe stap je af op iemand die tóch rookt? Om je hierbij te helpen organiseren we een praktische workshop. Wat werkt goed en wat juist niet? We gebruiken praktijkvoorbeelden en je kan oefenen met een professionele trainingsacteur. Na de workshop heb jij de vaardigheden om vol vertrouwen het gesprek aan te gaan met een roker.

Er zijn geen informatiebijeenkomsten gepland.

Digitale informatiesessie rookvrij

Tijdens de informatiesessie ‘rookvrij’ geven we uitleg over het hoe, wat en waarom. Wil jij weten wat rookvrij precies inhoudt, wat je zelf kan doen en wat voor ondersteuning je kan krijgen? Neem dan deel aan één van de drie online sessies georganiseerd door Eindhoven Sport en de GGD.

Deze informatiebijeenkomsten zijn geweest. Als er nieuwe data worden toegevoegd, dan plaatsen we dat op deze pagina.