Stages

Stageplaats zoeken

Het Sportleerbedrijf van Eindhoven Sport brengt vraag en aanbod van stageplaatsen in en rondom Eindhoven bij elkaar. Ben jij student en opzoek naar een stage? Kijk dan snel in onze vacaturebank. Jaarlijks worden honderden studenten ingezet bij o.a. sportverenigingen en basisscholen. In het onderstaande filmpje krijg jij een indruk van een stage bij Eindhoven Sport. 

Stageplaats aanbieden

Als ondernemer of vereniging kunt u een vacature aanmelden wanneer u op zoek bent naar één of meerdere stagiair(e)s. Studenten van Fontys Sporthogeschool, Summa Sport en Bewegen en andere opleidingen kunnen vervolgens direct solliciteren. De studenten die via Sportleerbedrijf stage lopen zijn het vliegwiel om de doelstellingen op gebied van sport en bewegen waar te maken. Ze worden gekoppeld aan de professionele medewerkers van Sportformule Eindhoven, waardoor de maatschappelijke waarde van sport in Eindhoven enorm wordt gestimuleerd.

Zoek een stageplaats ​Voeg een stage toe

Uitgelichte stageplaatsen

Het buitenbad en Golfslagbad van de Tongelreep zijn definitief gesloten. Wij zijn wel nog open voor baantjes zwemmen! Vrij zwemmen kan deze zomer in het binnen- en buitenbad van het Ottenbad. 

Date: 
26 juni 2017

Let op: tot en met 25 augustus is baantjes zwemmen in het Ottenbad mogelijk vanaf 10.00 uur i.v.m. de zomervakantie.

Date: 
14 augustus 2017