Waterbootcamp

Meer informatie

Bekijk onze contactpagina of bel ons via 040 238 8800.

Waterbootcamp is een aquasport, gericht op de actieve sporter met een divers aanbod van bootcamp oefeningen in het water en op de kant. Het werken aan de conditie wordt tijdens het bootcamp programma afgewisseld met spierversterkende oefeningen en intervaltrainingen. De uit Amerika overgewaaide Waterbootcamp is een pittige, stevige en fanatieke workout!

Tip: omdat de oefeningen zowel in het water als op de kant plaatsvinden, raden wij aan om tijdens deze activiteit sportschoenen en een korte broek/fietsbroek over de zwemkleding te dragen.

Waterbootcamp is onderdeel van een groot en divers aanbod van Aquasportieflessen. Met ruim zes verschillende groepslessen per week en een speciaal aquasportiefprogramma voor volwassenen, is er altijd een les die bij je past. Aquasportief is het ideale middel om razendsnel calorieën te verbranden en je conditie te verbeteren. Dit wel op een verantwoorde manier, want door de weerstand van het water heb je minder kans op blessures. Bij Aquasportief mag je aan zoveel lessen meedoen als je zelf wilt, wanneer het jou uitkomt!

Locatie: Ottenbad
Doelgroep: Volwassenen
Soort les: Aquasportief
Intensiteit: Intensief

Lestijden