Waterpret bij Aquafun

Let op

Deze activiteit wordt niet aangeboden tijdens de coronamaatregelen. Het is niet bekend wanneer we deze activiteit weer gaan aanbieden.

Elke woensdag van 13.30 tot 16.00 uur is het feest bij het Ottenbad! Speciaal voor alle kinderen van klein tot groot wordt het recreatiebad omgetoverd voor een heus waterfestijn met Aquafun! Wat er gaat gebeuren, is elke week weer een verrassing, maar zeker is dat het een topmiddag wordt. We starten Aquafun altijd met muziek en dans zodat iedereen er lekker in zit en klaar is voor een middag vol plezier met uiteenlopende spelletjes en wedstrijden. Alles kan! Kom een kijkje nemen en speel mee.

Feestelijke waterpret

Voor Aquafun in het Ottenbad betaal je het reguliere tarief. Tip: Aquafun is zeer geschikt voor een kinderfeestje! Bij ieder vooraf gereserveerd feestje zorgen wij dat er een feestelijke tafel klaar staat met een presentje voor de jarige.

Lekker zwemmen bij ir. Ottenbad!

Wil je lekker met je gezin gaan zwemmen of juist gaan chillen met je vrienden? Het recreatiebad van het Ottenbad is de perfecte locatie voor een ontspannen dagje uit. Hier kun je lekker spelen en ravotten in het water of genieten van de bubbelbaden. Relaxen kan ook, bijvoorbeeld even lekker "stoom afblazen" in een van onze stoomcabines. Voor een hapje en drankje ben je bij het zwemmersterras aan het goede adres.

Of ben je op zoek naar

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over de diverse mogelijkheden? Vul dan het online contactformulier in of bel naar (040) 238 8800.