Aquabalance

Meer informatie

Vragen? Neem contact op via het contactformulier of bel ons via 040 238 1139

Aquabalance is een zwemactiviteit bij Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep waarbij je op zoek gaat naar een juiste belasting voor jouw spieren en gewrichten.

Dit gevarieerde programma is erg geschikt als vervolgstap na een revalidatie of wanneer er sprake is van een lichamelijke beperking. Aquabalance wordt gegeven in diep en ondiep water, het is daarom van belang dat je jezelf kunt redden in dieper water. Onze lessen worden gegeven door bevoegde instructeurs en je kunt eventueel een buddy meenemen als begeleid(st)er tijdens de lessen. Op een goede, maar zeker ook gezellige manier, bewegen in water voor volwassenen en ouderen. 

Verschillende groepen
Aquabalance is geschikt voor verschillende groepen. Er is één groep gericht op mensen die aan het revalideren zijn op het gebied van heup-, knie-, schouder- en rugklachten. En de andere groep is gericht om het herstel te bevorderen voor mensen met hart- en vaatziekten, COPD of die langdurig ziek zijn geweest. Ook mensen met obesitas zijn van harte welkom bij de Aquabalance les. Natuurlijk traint iedereen op eigen niveau. Het zijn low impact oefeningen waarbij de juiste ademhalingstechnieken ook een grote rol spelen. We nodigen je graag uit voor een persoonlijk intakegesprek.

Locatie: Tongelreep
Doelgroep: Volwassenen
Soort les: Bewegingsles
Intensiteit: Matig intensief

lestijden

Off