Aquajoggen

Webshop

Koop voordat je komt zwemmen een e-ticket voor deze activiteit. Vanwege de coronamaatregelen kun je alleen een e-ticket via de webshop kopen.

Bij Aquajoggen loop je door diep water zonder de grond te raken. Je maakt bewegingen zoals langlaufen, fietsen en hardlopen en blijft drijven door een ‘wetbelt’. Dit is een soort brede band om je middel, letterlijk vertaalt een 'natte riem'. Je kunt deze lenen maar je mag natuurlijk ook een eigen wetbelt meenemen. Deze les wordt aangeboden bij Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep.

De lessen bestaan uit een warming-up, een inspanningsgedeelte en een cooling-down. De blessuregevoeligheid is heel laag omdat er geen schokbelasting is in de wervelkolom en kniegewrichten. Mensen die op het droge wat meer moeite hebben met bepaalde zwaardere oefeningen, kunnen deze in het water feilloos uitvoeren. Door de weerstand van het water ben je optimaal met spiertraining bezig!

Aquajoggen is onderdeel van een groot en divers aanbod van Aquasportieflessen. Met ruim tien verschillende groepslessen per week is er altijd een les die bij je past. Aquasportief is het ideale middel om razendsnel calorieën te verbranden en je conditie te verbeteren. Dit wel op een verantwoorde manier, want door de weerstand van het water heb je minder kans op blessures.

Locatie: Tongelreep
Doelgroep: Volwassenen
Soort les: Aquasportief
Intensiteit: Intensief

lestijden

Off