Aquaspinning

Webshop

Koop voordat je komt zwemmen een e-ticket voor deze activiteit. Vanwege de coronamaatregelen kun je alleen een e-ticket via de webshop kopen.

Bij Aquaspinning fiets je op een spinningbike in ondiep water bij Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep. Door de weerstand van het water is Aquaspinning een intensieve conditietraining met een hoge vetverbranding.

De les bestaat uit een warming-up, een inspanningsgedeelte en een cooling-down. Door de weerstand van het water is de training intensiever dan gewone spinning en wordt er sneller resultaat bereikt. Voor deze activiteit is het verplicht om schoenen te dragen. Let op: er zijn maar een beperkt aantal fietsen beschikbaar per les.

Aquaspinning is onderdeel van een groot en divers aanbod van Aquasportieflessen. Met ruim tien verschillende groepslessen per week is er altijd een les die bij je past. Aquasportief is het ideale middel om razendsnel calorieën te verbranden en je conditie te verbeteren. Dit wel op een verantwoorde manier, want door de weerstand van het water heb je minder kans op blessures. Bij Aquasportief mag je aan zoveel lessen meedoen als je zelf wilt, wanneer het jou uitkomt!

Locatie: Tongelreep
Doelgroep: Volwassenen
Soort les: Aquasportief
Intensiteit: Intensief

lestijden

Off