FloatFit

Webshop

Koop voordat je komt zwemmen een e-ticket voor deze activiteit. Vanwege de coronamaatregelen kun je alleen een e-ticket via de webshop kopen.

Test jouw balans met FloatFit bij Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep! Op een speciale mat (AquaBase) voer je diverse opdrachten uit op het water waarbij balans en kracht een grote rol spelen.

Tijdens FloatFit train je je volledige lichaam. Je moet continue je buikspieren aanpassen voor evenwicht en vervolgens diverse oefeningen uitvoeren met behulp van andere spiergroepen. Er zijn 10 plaatsen beschikbaar per les.

Tip: Omdat de oefeningen in het water op de mat (AquaBase) plaatsvinden, raden wij aan om tijdens deze activiteit een korte (strak/stretch) broek, bijvoorbeeld een fietsbroek, over de zwemkleding te dragen.

FloatFit is onderdeel van een groot en divers aanbod van Aquasportieflessen. Met ruim tien verschillende groepslessen per week is er altijd een les die bij je past. Aquasportief is het ideale middel om razendsnel calorieën te verbranden en je conditie te verbeteren. Dit wel op een verantwoorde manier, want door de weerstand van het water heb je minder kans op blessures.

Locatie: Tongelreep
Doelgroep: Volwassenen
Soort les: Aquasportief
Intensiteit: Intensief
Beschikbaarheid: Max. 10 plaatsen per les

Lestijden

Voorbeeld FloatFit

Off