Waterbootcamp

Webshop

Koop voordat je komt zwemmen een e-ticket voor deze activiteit. Vanwege de coronamaatregelen kun je alleen een e-ticket via de webshop kopen.

Waterbootcamp is een aquasport, gericht op de actieve sporter met een divers aanbod van bootcamp oefeningen in het water en op de kant bij Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep.

Het werken aan de conditie wordt tijdens het bootcamp programma afgewisseld met spierversterkende oefeningen en intervaltrainingen. De uit Amerika overgewaaide waterbootcamp is een pittige, stevige en fanatieke workout!

Tip: Omdat de oefeningen zowel in het water als op de kant plaatsvinden, raden wij aan om tijdens deze activiteit binnensportschoenen en een korte (strak/ stretch) broek, bijvoorbeeld een fietsbroek over de zwemkleding te dragen.

Waterbootcamp is onderdeel van een groot en divers aanbod van Aquasportieflessen. Met ruim tien verschillende groepslessen per week is er altijd een les die bij je past. Aquasportief is het ideale middel om razendsnel calorieën te verbranden en je conditie te verbeteren. Dit wel op een verantwoorde manier, want door de weerstand van het water heb je minder kans op blessures.

Locatie: Tongelreep
Doelgroep: Volwassenen
Soort les: Aquasportief
Intensiteit: Intensief

lestijden

Off