Ga 'n Eindje

Er is veel te doen op sportgebied in Eindhoven. Ook in de zomermaanden kun je gaan (starten met) bewegen en je conditie op peil brengen of houden! Er is altijd wel een sport die bij je past. Ontdek het en ga ook een eindje bewegen met onze tips. Heb je zelf een goede tip die je met ons wil delen? Laat het ons weten!

Locaties

Urban Sportpark

Het Urban Sportpark is een openbaar park waar je gebruik kan maken van alle sport- en beweegfaciliteiten. Of gewoon kan genieten van het groen of evenementen zoals de Red Bull UCI Pump Track World Championships. Wil jij zelf deze zomer in beweging komen? Daag jezelf uit op de Survivalrun.

Cricket pitch - Park Meerland

Op de speelweide van Park Meerland in Meerhoven vind je sinds vorig jaar een openbare cricket pitch. Wil je deze sport eens uitproberen? Neem contact op met Eindhoven Social Cricket Club.

Beweegtuinen

In Eindhoven zijn er diverse beweegtuinen waarbij je gratis zelf of samen met vrienden kan sporten en bewegen op fitnessapparaten.

SportContrainer

Wil je buiten laagdrempelig sporten? Misschien staat de SportContrainer bij jou in de buurt! De sport pop-up reist om de zoveel maanden door naar een andere plek in Eindhoven.

Wandelen of hardlopen

Tips

  • Zoek jij extra uitdaging in je urban sports tricks? De City Legend app is een online urban en street culture app waarin je elkaar kunt uitdagen om challenges te doen in de openbare ruimte.
  • Tegenover de schoorsteen op Strijp-S staat het bootcampbankje. Voltooi jij alle opdrachten die erop staan? 
     

Heb jij een leuke tip of locatie die je wilt delen met ons en andere Eindhovenaren? Laat een reactie achter! (Alleen je voornaam wordt getoond, de andere gegevens gebruiken wij om spam tegen te gaan).