Eindhoven Sportpas

Bij aankoop van een abonnement of passe-partout van de Tongelreep en ir. Ottenbad ontvang je een Eindhoven Sportpas. Voorheen gebruikten we hiervoor de stadspas van Eindhoven. De stadpas verdwijnt binnenkort. Vanaf 1 januari 2022 kan je niet meer met de stadspas naar binnen. Iedereen die een geldig abonnement of passe-partout op de stadspas heeft staan, krijgt aan de kassa van het zwembad een gratis Eindhoven Sportpas.  

Met de Eindhoven Sportpas heb je toegang tot het zwembad.

Privacy

Om aan de privacywetgeving te voldoen, staat er geen persoonlijke informatie zoals naam en pasfoto op de Sportpas. Er staat alleen een QR-code op. Door de QR-code te scannen bij de kassa of de toegangszuilen worden de gegevens opgehaald uit ons eigen systeem. Bijvoorbeeld of je een abonnement of passe-partout hebt.

Tegoed opladen

Daarnaast kun je via de webshop en bij de kassa’s van de zwembaden tegoed aan je Eindhoven Sportpas koppelen. Hiermee kun je entreegeld betalen via de toegangszuilen of bij de kassa. De toegangszuilen werken niet meer met muntgeld. Bij de kassa kun je contant, met je tegoed op de Eindhoven Sportpas of met pin betalen.

Persoonlijk

De Eindhoven Sportpas is net als de stadspas persoonlijk. Ieder gezinslid met een abonnement of passe-partout krijgt er één.

Veelgestelde vragen

Vragen?

Staat jouw vraag niet hierboven? Stuur dan een e-mail naar sport@eindhoven.nl. Voor informatie over de stadspas kijk op de website van de gemeente Eindhoven.