Zwem- en bewegingslessen

Let op

Zwemlessen

Vanaf 22 augustus starten alle zwemlessen weer en kan iedereen komen zwemmen. We houden rekening met de maximale groepsgrootte waardoor er sommige groepen verdeeld zijn. De personen om wie dit gaat, zijn hierover persoonlijk benaderd. Heb je geen belletje van ons gekregen, dan start je na de zomervakantie weer op de dag en tijd met zwemles, dat je zwom voor de coronasluiting.

Als je nog vragen hebt, stel deze gerust via lesactiviteiten.gp@eindhoven.nl. Wij helpen je graag! 

We willen je dringend verzoeken om de zwemapp te installeren, zodat we je direct op de hoogte kunnen brengen van eventuele veranderingen. Zeker in deze coronatijd. Kijk voor de instructie op eindhovensport.nl/zwemapp.

Aquasportief, beweeglessen en baantjes zwemmen

Na de zomervakantie blijven we, net zoals de afgelopen weken, gebruik maken van de online webshop voor reserveringen. Alle Aquasportief- en beweeglessen gaan na de vakantie van start. Vanaf donderdag 20 augustus plaatsen we het rooster voor na de zomervakantie op de webshop. Elke week komen de lessen voor de week erna online.

Let op: als de maatregelen rondom het coronavirus aangepast worden dan kan dit invloed hebben op onze zwemactiviteiten. Natuurlijk informeren wij onze zwemmers via de zwemapp en de website als hier sprake van is.

Read the English information letter.

Zwemmen is leuk voor iedereen! Van piepjong tot verrassend oud. Je kunt een leven lang zwemmen. Maar behalve leuk is het ook supergezond. Het is goed voor je spieren, gewrichten en conditie. De kans op blessures is veel kleiner dan bij andere sporten.

Zwemmen kan een leven lang bij Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep. Van zwangerschapszwemmen, baby-peuterzwemmen en zwemles ABC voor kinderen naar zwemvaardigheid 1, 2 en 3, aquabalance en zwemles ABC voor volwassenen. Dat noemen we in Eindhoven zwemmen voor het leven.

Of ben je op zoek naar