Zwem- en bewegingslessen

Let op

De zwembaden ir. Ottenbad en de Tongelreep gaan vanaf maandag 18 mei weer open. Dit gaan we stap voor stap aanpakken, zodat het voor bezoekers en medewerkers veilig is. We gaan starten met baantjes zwemmen en Aquajoggen. Als je wilt komen zwemmen, dan moet je van tevoren een dag en tijdsblok reserveren. Dat kan vanaf zondag 17 mei om 9.00 uur via de pagina reserveren.

De reguliere openingstijden zijn niet van toepassing zolang we de richtlijnen rondom het coronavirus volgen. Reserveer altijd een plek als je wilt komen zwemmen!

Zwemmen is leuk voor iedereen! Van piepjong tot verrassend oud. Je kunt een leven lang zwemmen. Maar behalve leuk is het ook supergezond. Het is goed voor je spieren, gewrichten en conditie. De kans op blessures is veel kleiner dan bij andere sporten.

Zwemmen kan een leven lang bij Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep. Van zwangerschapszwemmen, baby-peuterzwemmen en zwemles ABC voor kinderen naar zwemvaardigheid 1, 2 en 3, aquabalance en zwemles ABC voor volwassenen. Dat noemen we in Eindhoven zwemmen voor het leven.