Baantjes zwemmen

Wist je dat je bij ir. Ottenbad ook heerlijk relaxt baantjes kunt komen zwemmen? Baantjes zwemmen is goed voor je conditie, je traint er je spieren mee en het is niet blessuregevoelig. Je gewrichten worden namelijk minder zwaar belast dan op het droge. Vind  je het leuk om te zwemmen en tegelijk te trainen en je conditie te verbeteren? Dan is baantjes zwemmen wat voor jou!

Wanneer kan ik baantjes zwemmen?

 

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
25-meterbad Recreatiebad 25-meterbad Recreatiebad 25-meterbad
7.00 - 8.30 uur 7.00 - 8.30 uur 7.00 - 8.30 uur 7.00 - 8.30 uur 7.00 - 8.30 uur

Een los kaartje voor baantjes zwemmen kan je online in de webshop of bij de receptie kopen. Je hoeft geen plek te reserveren voordat je langskomt.

Voor wie is baantjes zwemmen?

Baantjes zwemmen is voor mensen die op hun eigen manier en in hun eigen tempo aan hun conditie willen werken. Het is de perfecte work-out. Je conditie wordt beter, (pijnlijke) spieren worden soepeler en je verbrandt calorieën. Je voelt je gewichtloos in het water en dat maakt zwemmen ook ideaal voor mensen met een blessure.

Minimale vereiste is een zwemdiploma A. In deze uren is het zwembad niet open voor 'recreatief' zwemmen of in het water spelen, zodat je ongestoord baantjes kunt zwemmen.

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor de mailing als je op de hoogte gehouden wilt worden van wijzigingen en andere belangrijke informatie van de Tongelreep en ir. Ottenbad.