De baden van ir. Ottenbad

Recreatiebad

Het recreatiebad van het Ottenbad is de perfecte locatie voor een ontspannen dagje uit. Hier kun je lekker spelen en ravotten in het water of genieten van de bubbelbaden. Ontspannen kan ook in onze stoomcabines. Voor een hapje en drankje ben je bij het zwemmersterras aan het goede adres. Het recreatiebad is ongeveer 29,5 graden en de bubbelbaden zijn 34 graden.

25-meterbad en instructiebad

Het authentieke 25-meterbad is 29,5 graden warm met een diepte van 2,20 tot 4,00 meter is uitermate geschikt voor activiteiten als baantjes zwemmen, zwem- en bewegingslessen en zwemwedstrijden. Houd je van een ferme duik? Plons dan van de lage- of hoge duikplank! Het naastgelegen instructiebad is 33 graden heeft een diepte van 1,00 meter en is geschikt voor Aquasportief lessen of beginnersgroepjes van de zwemlessen.

Therapiebad

Wil je zwemmen in extra verwarmd water? Dat kan in het compacte therapiebad met een omgevingstemperatuur van 33 graden. Dit bad is heel geschikt voor therapeutische lessen, zoals therapiezwemmen en watergymnastiek voor ouderen, of zwangerschapszwemmen. Door de aangename temperatuur is het ook een prima plek voor reumapatiënten en baby- en peuterlessen.

Buitenbad (seizoensgebonden)

Bij goed weer is het van april tot september goed vertoeven in ons leuke buitenbad met ligweide en zonneterras. Leef je uit met je vriendjes of vriendinnetjes in het recreatiebad en op de twee uitdagende glijbanen. Speel met je (klein)kind in het baby- en peuterbad. Genieten van de zon kan op het afgeschermde zonneterras. Daar mag je gratis een zonnebedje gebruiken! Voor een verfrissend drankje, heerlijk ijsje of een gezonde salade kun je terecht bij Grand Café Aquarant.

Peuterbaden

De verschillende peuterbaden bij het Ottenbad hebben verwarmd water, ondiep water, kleine glijbanen en zijn voorzien van verschillende veiligheidsmaatregelen voor de kleintjes. Deze badjes zijn zowel binnen als buiten. Buiten is er echter geen verwarmd water, maar in de zomer zijn de ondiepe baden voldoende opgewarmd voor de kleintjes.