Uniek Sporten

Onder Uniek Sporten vallen alle sport- en bewegingsmogelijkheden voor mensen die op een manier een beperking ervaren. En hierdoor moeilijk mee kunnen doen met het “reguliere” aanbod. Eindhoven Sport zet zich in om voor deze mensen een passend sport- en beweegaanbod te vinden. Dat doen we door het geven van een persoonlijk sportadvies. Lees de informatie op deze pagina en neem contact met ons op!

Persoonlijke sportvraag

Meggy en Lisa zijn sportregisseurs bij Eindhoven Sport en zij helpen je graag met een gratis persoonlijk sportadvies! Zij kunnen je bijvoorbeeld helpen met het vinden van een geschikte sport, aanvragen van een sporthulpmiddel, financiële vragen en in contact komen met een sportmaatje etc. Jouw sportvraag kan je aan ons laten weten via de gele knop hieronder. Benieuwd welk aangepast aanbod er allemaal al is? Je vindt het bij de sportzoeker op de website van Uniek Sporten.

Sportaanbieders

Er zijn in de regio van Eindhoven veel sportaanbieders die aanbod hebben voor mensen met een beperking. Op de website van Uniek Sporten vind je een overzicht van deze aanbieders en sporters. 

Contact

Wil je contact opnemen? Stuur een e-mail naar uniekesportvraag@eindhoven.nl. Of bel met Meggy via 06 34 26 81 07 of met Lisa via 06 41 11 81 00. 

Bekijk ook het onderstaande filmpje waarin we uitleggen wat we voor je kunnen betekenen! Wil je op de hoogte blijven van nieuws uit de regio? Volg Uniek Sporten Zuid Brabant op Facebook, Instagram of LinkedIn.

Video: ontdek Uniek Sporten