Ondersteunings­loket Sport

Iedere inwoner moet een sport kunnen uitoefenen die bij hun situatie past. De sportregisseurs van Eindhoven Sport ondersteunen sportorganisaties op verschillende gebieden: van het werven van leden en of vrijwilligers, tot het verbreden van het sportaanbod. Hierin werken we samen met erkende organisaties; zij zijn dé experts op het snijvlak van sport en verenigingsstructuren. 

Het sportloket heeft een selectie gemaakt van één of meerdere bouwstenen, waarmee je aan de slag kan om de vitaliteit van de organisatie te verhogen. Per vitaliteitsbouwsteen is er een ondersteuningsaanbod dat Eindhoven Sport of één van onze partners en of sportbond kan verzorgen. Bij het sportloket ontzorgen we sportaanbieders en zorgen wij ervoor dat jullie behoefte vraag wordt gekoppeld aan de juiste specialist.

Kies een bouwsteen en lees meer over de bijbehorende kennistrajecten, workshops en trainingen. Neem ook een kijkje op onze pagina trainingen en bijeenkomsten. Hier vind je het overzicht van trainingen die binnenkort plaatsvinden.

Partners

Contact

Heb je vragen of wil je gebruik maken van het ondersteuningsaanbod? Neem dan contact op met de sportregisseur die aan jullie verenging is gekoppeld of stuur een mail naar de afdeling verenigingsondersteuning van Eindhoven Sport: verenigingsondersteuning@eindhoven.nl of bel naar 040-238 88 66. Wij inventariseren jullie behoeftes en gaan samen op zoek naar een passend ondersteuningsaanbod.