Baantjes zwemmen Tongelreep beperkt vanwege Eindhoven Qualification Meet

Van 11 tot en met 14 april is het Pieter van den Hoogenband zwemstadion het strijdtoneel van de Eindhoven Qualification Meet zwemmen (EQM). Voor nationale en internationale topzwemmers is dit de laatste kans om zich te plaatsen voor de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs deze zomer. Vanwege de EQM is baantjes zwemmen van 9 tot en met 14 april zeer beperkt mogelijk bij de Tongelreep. Bekijk het actuele baantjes zwemmen rooster voor de mogelijkheden. Als alternatief is baantjes zwemmen bij ir. Ottenbad iedere werkdag mogelijk van 7.00 tot 8.30 uur. Bekijk de baantjes zwemmen-pagina van ir. Ottenbad.

Een groot aantal topzwemmers uit binnen- en buitenland, waaronder wereldkampioenen Marrit Steenbergen en Kira Toussaint en niet te vergeten onze eigen Nyls Korstanje, gaan tijdens de EQM op jacht om de Olympische en Paralympische limieten te zwemmen voor de Spelen in Parijs. Wil je meer informatie over het evenement of wil je erbij zijn om aan te moedigen? Kijk op de website van de KNZB.

Zwem4daagse EQM Challenge

Wil jij ook het water in tijdens de Eindhoven Qualification Meet? Op vrijdag 12 april kan je ervaren hoe het is om net als alle (inter)nationale toppers te zwemmen in het wedstrijdbad en word je uitgedaagd om verschillende challenges in het bad uit te voeren. Als afsluiting ontvang je een speciale EQM-medaille en ga je live kijken naar de finales. Kijk op de website van de KNZB voor meer informatie en schrijf je in!

Zwemmers in het water met hun spierballen omhoog