Geen baantjes zwemmen Tongelreep 6 t/m 14 januari

Van 6 tot en met 14 januari bieden we geen baantjes zwemmen aan bij Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep. De reden hiervoor is het EK Waterpolo voor vrouwen dat tijdens die periode het Pieter van den Hoogenband zwemstadion wordt gespeeld. We vragen om het begrip van onze zwemklanten.

Het EK Waterpolo voor vrouwen én mannen zou in de periode van 5 tot en met 13 januari in Netanya (Israël) plaatsvinden, maar vanwege de oorlog moest de Europese zwembond op zoek naar een alternatief. Er is toen ook een beroep gedaan op Nederland, waarbij de KNZB aangaf bereid te zijn het vrouwentoernooi te organiseren. Dit heeft ertoe geleid dat het grote evenement bij de Tongelreep plaatsvindt. Vanwege de enorme uitdaging om dit in korte tijd te organiseren, kunnen zwemklanten van de Tongelreep hier enige hinder van ondervinden.

Alternatief baantjes zwemmen

Het is voor baantjeszwemmers van de Tongelreep wel mogelijk om in de periode van 6 t/m 14 januari bij het ir. Ottenbad baantjes te zwemmen. Dit kan op werkdagen van 7.00  tot 8.30 uur. Bekijk de baantjes zwemmen-pagina van het ir Ottenbad.

Nederland aanmoedigen tijdens het EK?

Meer informatie over tickets en het speelschema van het EK waterpolo voor vrouwen.

Vrouw met bal tijdens waterpolo