De SportAwards 2023 komen er weer aan

In 2023 zijn er weer prachtige sportprestaties geleverd. Daarom wordt het tijd om de sportkampioenen van dit jaar in het zonnetje te zetten tijdens de avond van de SportAwards op 22 januari 2024. Er worden sportpenningen en SportAwards in verschillende categorieën uitgereikt, onder andere aan de sporter – of sportploeg van het jaar. Ook sportverenigingen maken kans op een prijs. Dus ben of ken jij een sportkampioen? Aanmelden kan tot en met 15 december. Vanaf 22 december tot en met 5 januari is het mogelijk om te stemmen op jouw sportheld.

Sportpenningen voor alle sportkampioenen

Heb jij het afgelopen jaar (1-12-2022 t/m 30-11-2023) de eerste plaats behaald tijdens een door de bond erkend NK? Heb je een podiumplek behaald tijdens een EK, een WK of de Olympische- of Paralympische Spelen? En woon je in Eindhoven of ben je aangesloten bij een Eindhovense sportvereniging? Dan verdien jij een sportpenning! Wil je jezelf of iemand anders hiervoor aanmelden? Dat kan tot en met 15 december.

Awards voor topprestaties

Niet elke sport kent een NK, EK of WK. Denk bijvoorbeeld aan het winnen van een triathlon, een urban sport toernooi of de Champions League. Voor zulke prestaties zijn er ook de SportAwards. Dus ken jij één of meerdere toppers die in 2023 een geweldige prestatie hebben geleverd en kans moeten maken op de titel van Talent -, Vrijwilliger -, Sportploeg -, Sporter of Sportcoach van het jaar? Meld diegene aan. Dit kan tot en met 15 december. De uiteindelijke winnaar wordt bepaald door de vakjury en stemmen van het publiek. Zet alvast 22 december tot en met 5 januari in je agenda om te stemmen op jouw favoriet.

Sportkampioenen of -initiatieven aanmelden en stemmen kan via: www.eindhovensport.nl/sportawards.