Tennishal Eindhoven-Noord

Heb je een vraag?

Neem contact op via: 
040 238 8866 (werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur) of 
sportreservering@eindhoven.nl

De echte tennisliefhebbers en -liefhebsters kunnen in Eindhoven-Noord hun hart ophalen. Deze indoor tennisbaan biedt uitgebreide mogelijkheden voor indoor tennis in Eindhoven. Zo kun je één indoor tennisbaan huren, maar ook de hele tennishal voor een uur, dagdeel of zelfs een heel seizoen.

Om te kunnen komen tennissen, te huren of deel te nemen aan een van de competities hoef je geen lid te zijn van een vereniging. Iedereen is van harte welkom! En alsof dat niet genoeg mogelijkheden zijn, beschikt de indoor tennisbaan over een multifunctioneel vloeroppervlak. Dat wil zeggen dat de vloer niet alleen gebruikt kan worden om indoor tennis op te spelen, maar dat deze ook is te gebruiken voor andere activiteiten en evenementen. Denk hierbij aan een indoor sportdag voor scholen, lezingen of exposities.

Klaar voor een potje indoor tennis in Eindhoven? Doe dan direct een reserveringsaanvraag via onze website en speel binnenkort in Tennishal Eindhoven-Noord!

Deze tennishal is ook te reserveren voor andere sporten waarvoor belijning aanwezig is: badminton, volleybal, zaalvoetbal, basketbal, hockey, korfbal en handbal.

Adres

Vijfkamplaan 10 | 5624 EB, Eindhoven

Openingstijden

8.00 - 23.00 uur

Voorwaarden

Bij gebruik van onze sportaccommodaties gelden de algemene huurvoorwaarden en huisregels.

Off