Onze medespelers

Eindhoven Sport werkt samen met verschillende Eindhovense partners op het gebied van marketing & media, innovatie en onderwijs. Door de typische Eindhovense aanpak en de aanwezigheid van hoogwaardige sportaccommodaties lukt het Eindhoven om van alles voor elkaar te boksen. Naast marketing & media, innovatie en onderwijs zijn onze maatschappelijke en stadsgeoriënteerde enthousiastelingen minstens zo waardevol. 

Onderstaand in zes categorieën een greep uit onze brede samenwerkingsselectie in Eindhoven. Zijn we een belangrijke medespeler vergeten? Laat het ons weten en we sturen onze scout er meteen op af! 

Onderwijs

Door de aanwezigheid van hoogwaardige sportaccommodaties, zoals Fontys Sporthogeschool, lukt het om in Eindhoven van alles voor elkaar te boksen.

Stad

Aan de (inter)nationale top is Eindhoven al jaren een belangrijke speler in urban sports, zwemmen, voetbal, atletiek en hockey.

Innovatie

Eindhoven is dé plek waar sport en innovatie elkaar ontmoeten en versterken.

Marketing en Media

In Eindhoven werken we nauw en creatief samen om mensen bekend te maken met het uitgebreide sportaanbod.

Maatschappelijk

Eindhoven biedt verbindende en uitvoerende elementen tussen kinderen, sportdocenten, stagiaires, verenigingen, expats en nog veel meer mensen!

Gezondheid

Maar liefst 67% van alle Eindhovenaren is verwantwoord bezig met sporten en/of bewegen.

Zijn we een belangrijke medespeler vergeten? Laat het ons weten en we sturen onze scout er meteen op af!