Vergaderzaal huren

Wil je vergaderen in een sportieve omgeving? Dit kan bij Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep en Indoor-Sportcentrum Eindhoven. Je hebt de beschikking over verschillende unieke en sportieve vergaderruimtes. Het is mogelijk om de vergadering te starten, onderbreken of af te sluiten met een sportieve activiteit. We denken hierin graag met je mee.

Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep

Bij de Tongelreep kan je kiezen uit drie opties:

  • (kleine) zaal Beijing, maximaal 25 personen: € 112,00 per dagdeel
  • (grote) zaal Tokio, maximaal 75 personen: € 224,00 per dagdeel
  • Extra uitbreiding of ontvangstmogelijkheden middels de kleine multifunctionele zaal/bar, zaal Barcelona: € 112,00 per dagdeel

Inclusief

Elke zaal is inclusief gebruik van de beamer, flipover en gratis WiFi.

Extra

In overleg is er koffie en thee beschikbaar of een uitgebreide catering mogelijk. Ben je benieuwd naar andere opties? Geef dit aan bij de reserveringsaanvraag.

Indoor-Sportcentrum eindhoven

Indoor-Sportcentrum Eindhoven beschikt over meerdere unieke vergaderruimtes en een persruimte. Dit maakt het een perfecte locatie voor jouw training, cursus, vergadering of bijeenkomst! Bekijk de opties:

  • Persruimte, 60 m²
  • Vergaderruimte A, 50 m²
  • Vergaderruimte B, 65 m²
  • Vergaderruimte A en B kunnen gekoppeld worden waardoor er een ruimte van 115 m² ontstaat. Ideaal voor een brainstorm of een teamsessie met een grote groep!

Prijs: € 55,- per dagdeel en € 110,- voor een hele dag. 

Inclusief

Elke zaal is inclusief gebruik van de beamer, flipover en gratis WiFi.

Extra

In overleg is er koffie en thee beschikbaar of een uitgebreide catering mogelijk. Ben je benieuwd naar andere opties? Geef dit aan bij de reserveringsaanvraag.