Eindhoven Sportpas

Let op

Vanwege drukte bij de kassa is het tijdelijk niet mogelijk om een afspraak te maken voor de Eindhoven Sportpas. Als je binnenkort komt zwemmen bij ons (alleen mogelijk als je een e-ticket voor het zwemmen hebt gereserveerd), dan laat onze caissière weten of je op dat moment een Sportpas in ontvangst kunt nemen. Bedankt voor je begrip!

Momenteel staan alle abonnementen en passe-partouts van de Tongelreep en ir. Ottenbad op de stadspas van Eindhoven. Deze verdwijnt binnenkort. Vanaf dan kan je niet meer met de stadspas naar binnen. Daarom krijgt iedereen die een geldig abonnement of passe-partout op de stadspas heeft staan, nu een Eindhoven Sportpas. Deze is eenmalig gratis.

Eindhoven Sportpas

Op de Sportpas komt je abonnement of passe-partout te staan. Om aan de privacywetgeving te voldoen, staat je persoonlijke informatie zoals naam en pasfoto niet op de Sportpas. In plaats daarvan scannen we de QR-code op de pas en zien we zo je persoonlijke gegevens. Bovendien kun je er tegoed op laden, waarmee je entreegeld kunt betalen via de toegangspoortjes of de kassa. De toegangspoortjes werken niet meer met muntgeld. Bij de kassa kun je nog wel gewoon contant of met pin betalen. De Eindhoven Sportpas is net als de stadspas persoonlijk. Ieder gezinslid met een abonnement of passe-partout krijgt er één. De zwemleskaart blijft nog wel geldig. De Eindhoven Sportpas vervangt deze niet.

Veelgestelde vragen

Vragen?

Staat jouw vraag niet hierboven? Stuur dan een e-mail naar sport@eindhoven.nl. Voor informatie over de stadspas kijk op de website van de gemeente Eindhoven.