Aquabalance

Meer informatie

Vragen? Neem contact op via het contactformulier of bel ons via 040 238 8800Ook kun je op dit telefoonnummer terecht voor vragen over buddy begeleiding.

Aquabalance is een zwemactiviteit waarbij je op zoek gaat naar een juiste belasting voor jouw spieren en gewrichten. Dit gevarieerde programma is zeer geschikt als vervolgstap na een revalidatie of wanneer er sprake is van een lichamelijke beperking.

Aquabalance wordt gegeven in diep en ondiep water, het is daarom van belang dat je jezelf kunt redden in ondiep water. Onze lessen worden gegeven door bevoegde instructeurs en we bieden de mogelijk om een eigen buddy mee te nemen als begeleiding tijdens de lessen. Op een goede, maar zeker ook gezellige manier, bewegen in het water voor volwassenen en ouderen. 

Verschillende groepen

Aquabalance is geschikt voor twee verschillende groepen. Groep 1 is gericht op mensen die aan het revalideren zijn op het gebied van heup-, knie-, schouder- en rugklachten. Groep 2 is gericht om het herstel te bevorderen voor mensen met hart- en vaatziekten, COPD of die langdurig ziek zijn geweest (ook long-COVID), maar ook mensen met obesitas. Door deze splitsing kunnen de oefeningen goed afgestemd worden. Natuurlijk traint ieder op zijn of haar eigen niveau en mogelijkheden.

Off