Lokaal Sportakkoord Eindhoven

De realisatie van een Lokaal Sportakkoord in Eindhoven volgt op het Nationaal Sportakkoord dat in 2018 werd gesloten. In het Lokaal Sportakkoord Eindhoven (LSAE) maken sport- en beweegaanbieders, zorg, welzijn, onderwijs, overige maatschappelijke partners, het bedrijfsleven en de gemeente afspraken over hoe zij met elkaar de gezamenlijke ambities op het gebied van sport & bewegen in Eindhoven kunnen realiseren.

Er is gezamenlijk gekozen om met 3 thema's van het Nationaal Sportakkoord aan de slag te gaan in Eindhoven. Daarvoor zijn zeven ambities geformuleerd:

  1. Een platform waarop al het aanbod te vinden is in Eindhoven
  2. De inclusieve sportaanbieder
  3. Een sportkaart
  4. Van jongs af aan vaardig in beweging (0-6 jaar)
  5. Middelbare scholieren weer in beweging brengen door middel van beweegprogramma's en clinics
  6. Beweegvriendelijke inrichting openbare ruimte
  7. Versterken sportaanbieders door middel van groei vrijwilligers en personeel

Draag bij aan het Lokaal Sportakkoord!

Deze ambities zijn niet alleen van de gemeente Eindhoven, maar ook van de stad! Wil jouw (sport)organisatie een steentje bijdragen aan het behalen van de ambities? Laat ons weten dat wij op jou kunnen rekenen. Normaal ondertekenen we hiervoor samen een akkoord, maar vanwege de coronamaatregelen hebben we een digitaal formulier als alternatief. Klik op de onderstaande knop om het digitale formulier te openen. In dit formulier geef je door aan welke ambities jouw organisatie wil bijdragen. Zodra je het formulier indient weten wij dat je actief gaat deelnemen in het behalen van de gekozen ambities. Deelname is dus niet vrijblijvend en we verwachten dan ook een enthousiaste samenwerking aan te gaan.

Meer weten over het Lokaal Sportakkoord Eindhoven?

Wil je eerst meer informatie over het Lokaal Sportakkoord Eindhoven of ben je benieuwd hoe de samenwerking met de gemeente en de andere partners eruit gaat zien? Neem contact op met Miriam van Moll op m.v.moll@ssnb.nl.