Sportaanbieders op onze website

Sportaanbieders in Eindhoven hebben de mogelijkheid om hun club en sportaanbod te promoten via de website van Eindhoven Sport. Het hele jaar door staat de informatie over jouw club online. Staat jouw club al tussen de Eindhovense sportaanbieders?

Informatie doorgeven

Wil jij ook dat jouw club online goed vindbaar is? Voeg via de onderstaande knop jouw club toe aan Eindhovense sportaanbieders en maak jezelf makkelijk vindbaar voor inwoners. Staat jouw club al op de website, maar wil je iets wijzigingen? Gebruik de onderstaande knop om wijzigingen door te geven.

Account

Voorheen werkten we met accounts voor sportaanbieders. Daar zijn we mee gestopt om een aantal redenen:

  • We merkten dat veel sportaanbieders de inloggegevens veelvuldig vergaten of dat de vrijwilliger of bestuurslid verantwoordelijk voor het account niet meer werkzaam was bij de club. 
  • De informatie van de sportaanbieder werd in veel gevallen maar één keer toegevoegd en vervolgens niet meer gewijzigd.
  • Wijzigingen van informatie over de sportaanbieder werden vaker via het contactformulier doorgegeven in plaats van aangepast via het account.
  • Er werd vooral gebruik gemaakt van het account om Kies je Sport kennismakingscursussen toe te voegen.
  • De hoeveelheid werk voor Eindhoven Sport, bij het aanmaken van een account voor sportaanbieders, weegt niet op tegen het gemak van de sportaanbieder. Beide partijen moesten hier veel tijd in investeren.


In de nieuwe website hebben we veel meer mogelijkheden om op een slimme manier informatie te delen. Daarom werken we niet meer met accounts, maar met formulieren. We hopen hiermee de drempel tot het doorgeven/wijzigingen van informatie en het toevoegen van kennismakingscursussen voor Kies je Sport te verlagen.

Wil je iets wijzigingen over de informatie bij jouw club? Vul dan het formulier Wijzigingen doorgeven sportaanbieders in.